Proef en Luister, Fonda-Kaaij Duo

PROEF EN LUISTER!

DINER EN CONCERT MET DOUW FONDA EN MARTIN KAAIJ

Vrijdagavond 28 februari organiseert Muziek op de Dijk samen met Gasterij ‘de Os en het Paard’ het concertdiner ‘Proef en luister’: een programma waarin de muziek van cellist Douw Fonda en gitarist Martin Kaaij wordt afgewisseld met heerlijke gerechten die afgestemd zijn op het land van herkomst van de componisten. Op het programma staan werken van de componisten Granados en Nin, Bach en Schubert.

Mix prachtige composities en heerlijke gerechten
‘Proef en luister’ biedt een avondvullend programma dat om 18.30 uur van start gaat met de ontvangst met een glas prosecco en een hapje. Om 19.15 uur begint het concert. In de pauze een wordt een tussengerecht geserveerd en na afloop een uitgebreid buffet met koude en warme gerechten.

Achtergrond van de musici
Fonda en Martin Kaaij hebben hun sporen in de nationale en internationale klassieke muziekwereld verdiend. Met het programma dat ze 28 februari spelen gaan ze binnenkort op tournee naar de Verenigde Staten.

Douw Fonda is plaatsvervangend solocellist bij het Nederlands Philharmonisch orkest. Daarnaast speelt hij bij verschillende barok- en kamermuziekensembles, waaronder het Vespucci Kwartet, het Benjamin Franklin Trio en het strijkensemble Musica Rossi.

Gitarist Martin Kaaij gaf solorecitals in binnen- en buitenland. De gitarist bracht onder meer composities van Ton de Leeuw, Luca Francesconi, Jan Kouwenhoven en Willem Breuker in première. Daarnaast bewerkt hij bestaande composities voor gitaar, waaronder liederen van Schubert, Brahms en Wolf en onbekende composities van Dvorak en Verdi. De gitarist is veel te horen in kamermuziekensembles, onder andere met violiste Eeva Koskinen, en treedt op met zijn eigen Bommel Quartet dat bestaat uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Reserveren
Locatie: Gasterij ‘de Os en het Paard’, Deilsedijk 73-75, Deil
Entree: € 39,50 (inclusief welkomstdrankje, (buffet)diner en concertkaartje)

Agenda

Geen evenementen gevonden!