Kreutzersonate

Een voorstelling gebaseerd op Tolstoj’s dramatisch roman ‘Kreutzersonate’ een verhaal over liefde, achterdocht, ontrouw en moord. Gedurend het kwartet spel, intensificeert filmmaker Michal Grycko de al sterk verbeeldend character van de muziek van Janacek en Borodin met zijn eigen beelden die hij ter plekke live manipuleert. Een dramatisch en intense middag!

 

 

 

Het Vespucci strijkkwartet werd opgericht in 2009 en speelt inmiddels op vele podia in Nederland en Duitsland. Zij speelden op festivals als het Grachtenfestival Amsterdam, Grachtenfestival aan de Maas, Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht en Kamermuziekfestival Hoorn. Zij waren live op de radio te beluisteren bij programma’s als Opium, Diskotabel en Spiegelzaal.
In 2014 brachten zij hun eerste CD ‘Debut’ uit met werken van Mozart en Dvorak. In 2015 traden zij op bij de opening van de nieuwe vleugel van het van Gogh-museum in het bijzijn van prinses Beatrix. In 2016 speelden zij in een overvol openluchttheater tijdens het Down the Rabbit Festival. Voor volgend seizoen staan ze naast de reguliere concerten ook met het filmproject ‘Kreutzer- sonate’ op de planken.

 

Vespucci Kwartet

Lisanne Soeterbroek – 1e viool
Ruña ‘t Hart – 2e viool
Stephanie Steiner – altviool
Douw Fonda – cello
Website Vespucci Kwartet

Michal Grycko – Filmmaker

AANVANG 15:30 uur

ENTREE (inclusief drankje na afloop):
€ 15,- Volwassenen
€ 7,50 Kinderen tot 12 jaar / CJP

Michal Grycko

LOCATIE: Kerkesteijn, Deilsedijk 27 te Deil

Agenda

Geen evenementen gevonden!