Organisatie

Het initiatief voor Muziek op de Dijk werd genomen door de cellisten Douw Fonda en Sanne de Graaf. Beiden zijn actief in het nationale en internationale klassieke muziekleven en spelen bij professionele symfonie-orkesten (het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Brabants Orkest) en ensembles op hoog niveau (het Combattimento Consort Amsterdam en hun eigen ensemble Musica Rossi).

Hun wens om een kamermuziekserie op te zetten wordt met dit initiatief gerealiseerd.  De hervormde kerk te Deil is als concertlocatie qua omvang en akoestiek uitermate geschikt.  Inmiddels is gebleken dat er grote belangstelling is voor professionele muzikale activiteiten. Bezoekers waarderen de kwalitatief hoogwaardige voorstellingen en de intieme sfeer.

De concertserie Muziek op de Dijk zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van andere vrijwilligers.

ANBI en Muziek op de Dijk
Kijk op onze ANBI pagina voor alle ANBI gegevens

Programmering
Sanne de Graaf

Public Relations
Sylvia Roldanus

Financiën en reserveringen / penningmeester bestuur
Erna Zilverberg (nul zes 40485804)

Sponsors / voorzitter bestuur
Petra van der Veer

Sponsoring / Public Relations
Astrid den Boer – Potjes

Subsidieaanvragen / secretaris bestuur
Peter de Rooij

Webdesign
Casper Baghuis

Ondersteunende activiteiten
Renske de Zwart en Sacha van Baaren

Het initiatief voor Muziek op de Dijk werd genomen door de Deilse cellisten Douw Fonda en Sanne de Graaf. Beiden zijn actief in het nationale en internationale klassieke muziekleven en spelen bij professionele symfonie-orkesten (het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Brabants Orkest) en ensembles op hoog niveau (het Combattimento Consort Amsterdam en hun eigen ensemble Musica Rossi).
Hun wens om een kamermuziekserie op te zetten wordt met dit initiatief gerealiseerd.  De hervormde kerk te Deil is als concertlocatie qua omvang en akoestiek uitermate geschikt.  Inmiddels is gebleken dat er grote belangstelling is voor professionele muzikale activiteiten. Bezoekers waarderen de kwalitatief hoogwaardige voorstellingen en de intieme sfeer.
De concertserie Muziek op de Dijk zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van vele andere vrijwilligers.

Programmering

Sanne de Graaf
Douw Fonda

Public Relations

Everdien Rietstap
Douw Fonda

Financiën & Reserveringen

Petra van de Veer

Fotografie

Ben Deiman

Webdesign

Casper Baghuis

Ondersteunende activiteiten

Renske de Zwart en Erna Zilverberg