La Voix Humaine

Een echte klassieker, deze La Voix Humaine, maar nu met een camgirl als hoofdpersoon. Zij verzet zich wanhopig tegen het definitieve afscheid van haar ex-partner via een videochat. Of staat er meer op het spel?

La Voix Humaine gaat over een vrouw, zij heeft haar ex-partner aan de telefoon, met wie ze vijf jaar lang een relatie heeft gehad. Zij is wanhopig op zoek naar houvast. Hij is zwak. Hij liegt tegen haar. Zij weet dat.
Oorspronkelijk een toneelstuk van Jean Cocteau uit 1930 en in 1959 bewerkt door Françis Poulenc tot een opera in één acte.

“Het tweeluik is een indrukwekkende tour de force van mezzosopraan Ekaterina Levental…”

Regisseur Chris Koolmees creëert een enscenering die een geheel nieuwe dimensie toevoegt aan deze klassieker, namelijk de mens die onthecht raakt van de samenleving, in een gevaarlijk spel met steeds wisselende waarheden.

Leks compagnie bestaat uit performer Ekaterina Levental en vormgever Chris Koolmees. Sinds 2012 maken zij compacte muziektheater voorstellingen voor een breed publiek op zeer diverse locaties. Van theaterzaal tot concertpodium, op festivals en in de publieke ruimte.

LOCATIE Gelderland Fabriek, Stationsweg 7 te Culemborg

AANVANG 20:15 uur

ENTREE
€ 15,- Volwassenen
€ 7,50 Kinderen tot 12 jaar / CJP

RESERVEREN
Via het reserveringsformulier
Mailen kan ook naar reserveringen@muziekopdedijk.nl
of bellen naar 06-40485804

COVID-19 maatregelen
– Blijf thuis bij verkoudheidsklachten;
– Ga thuis naar het toilet. Er is beperkt toiletgelegenheid beschikbaar;
– Handen desinfecteren bij betreden locatie;
– Houd u zich aan de 1,5 meter-maatregel, tenzij u in één huishouden woont.

Agenda

Geen evenementen gevonden!