The Goldfinch Ensemble

Masters of the Baroque

The Goldfinch Ensemble zal u op 3 november onderdompelen in de levendige muziek van de barok.

Het ensemble werd in 2014 gevormd nadat de leden elkaar ontmoetten aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Vanuit verschillende continenten en verschillende achtergronden worden ze gedreven door een gemeenschappelijke passie, begrip en poëzie die hen verenigt.

The Goldfinch Ensemble, bestaande uit dwarsfluit, barokviool, viola da gamba en klavecimbel, richt zich op triosonates en kwartetten van het baroktijdperk en staat bekend om haar levendige en spontane energie.

Ze hebben al vele prijzen gewonnen waaronder de 2e prijs in de Internationale Oude Muziek Competitie in Loire-vallei (FR) in 2015 en de Eerste Prijs in de Internationale Händel Festspiele Göttingen Competitie in 2016. Hun internationale carrière werd gelanceerd in 2015 toen ze op festivals in heel Europa speelden zoals Festival de Sablé (FR), Festival de Ambronay (FR), Festival di Natale Pavia (IT), York Early Music Festival (ENG) en Lagos Early Music Festival (PT).

Ze zijn ook geselecteerd voor het EEEmerging-project, een programma dat door de Europese Unie wordt ondersteund ter ondersteuning van veelbelovende jonge Europese ensembles. In april 2017 ontving The Goldfinch Ensemble de ‘Chapelconcert Chamber Music Prize’ (Goirle). Luister hier : The Goldfinch Ensemble op YouTube

Noyuri Hazama — viool
Pablo Sosa — traverso
Nick Milne — viola da gamba
Emmanuel Frankenberg — klavecimbel
The Goldfinch Ensemble

LOCATIE Kerkje van Deil, Deilsedijk 25

AANVANG 15:30 uur

ENTREE (inclusief drankje na afloop)
€ 15,- Volwassenen
€ 7,50 Kinderen tot 12 jaar / CJP

RESERVEREN
Via het reserveringsformulier
Mailen kan ook naar [email protected]
of bellen naar 06-40485804

Agenda

Geen evenementen gevonden!