Vespucci Kwartet met werken van Mendelssohn en Dvorak

Vespucci Kwartet met werken van Mendelssohn en Dvorak

Zondagmiddag 10 april speelt het Vespucci Kwartet Dvořaks strijkkwartet in F Major opus 96 ‘American’ en Mendelssohns opus 13 in a klein. Het concert begint om 15.30 uur en vindt plaats in de sfeervolle kerk in Deil, de kerk waar de eerste CD Debut van het kwartet is opgenomen en deze middag feestelijk wordt gepresenteerd.

Het Vespucci Kwartet bestaat uit Lisanne Soeterbroek (viool), Laura Oomens (viool), Stephanie Steiner (altviool) en Douw Fonda (cello). De leden van het Vespucci Kwartet, dat is genoemd naar de Italiaanse ontdekkingsreiziger, hebben hun sporen in de nationale en internationale muziekwereld ruim verdiend. De strijkvirtuozen ontmoetten elkaar bij het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest en delen hun liefde voor  romantische kamermuziek. Inmiddels speelt het kamermuziekensemble op vele podia in Nederland en Duitsland, en op festivals als het Grachtenfestival Amsterdam en het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht.

Naast hun optredens met het Vespucci Kwartet werken de musici bij gerenommeerde orkesten. Violiste Lisanne Soeterbroek is concertmeester van de Filharmonie van Antwerpen, haar collegavioliste Laura Oomens plaatsvervangend aanvoerder tweede viool bij het Nederlands Kamerorkest. Altvioliste Stephanie Steiner remplaceert in het Asko | Schönberg, het Rotterdam Philharmonisch Orkest en het Residentie Orkest en speelt bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Cellist Douw Fonda is plaatsvervangend aanvoerder bij het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Vespucci Kwartet

Vespucci Kwartet

AANVANG CONCERT: 15:30 uur

LOKATIE: Kerk te Deil, Deilsedijk 25

ENTREE (inclusief drankje na afloop):
€ 15,- Volwassenen
€ 7,50 Kinderen tot 12 jaar / CJP

RESERVEREN:
Klik hier om te reserveren
Mailen kan ook naar [email protected]
of bellen naar 06-40485804

Naar de website van het Vespucci Kwartet.

Agenda

Geen evenementen gevonden!